Fudbal

JAVILI MI DA NEMA VEZE SA PENALIMA! Posle poraza od Partizana, Ljubinković komentarisao suđenje

Autor Mladen Šolak

Trener Radnika iz Surdulice govorio o jedanaestercima dosuđenim u korist Partizana u Humskoj.

Izvor: TV Arena sport Premium/Screenshot

Partizan je ponovo napravio veliki preokret i golom Bibrasa Natha iz penala u 98. pobedio Radnik iz Surdulice u Humskoj 3:2. Crno-beli su ostvarili peti trijumf u nizu, prestigli su aktuelnog šampiona, Crvenu zvezdu, a posle meča trener Surduličana Zoran Ljubinković govorio je i o dva dosuđena penala za Partizan.

"Vodili smo 2:0. Prvim poluvremenom mogu biti apsolutno zadovoljan, u drugom potpuno drugačija slika. Došli smo ovde da se nadigravamo, iako to niko nije očekivao od nas. Žao mi je momaka, nisu očekivali da vodimo 2:0, a onda pritisak, ove situacije bile su za mene sumnjive, ali neću da sudim, dobio sam informaciju da apsolutno nema veze sa penalima, ali nije na meni da sudim. Mislim da smo podlegli pritisku u drugom poluvremenu i to nam je bila cena da izgubimo utakmicu. Veliko iskustvo i za moju ekipu i za mene, bez obzira na to što je to mžda najbolji klub u Srbiji, ali mi smo ekipa koja se tek sastavila i idemo dalje", rekao je Zoran Ljubinković za TV Arena sport.

Radnik je do poluvremena imao prednost 2:0, uz jedan poništeni gol crno-belih, a potom je u nastavku primio tri i ostao bez ijednog boda. Partizan je ovim trijumfom stigao do druge pozicije na tabeli, koja sada izgleda ovako:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt