Auh!

KAKVA MAJSTORIJA U SRPSKOJ LIGI! Bomba sa pola terena - pogodio prečku, pa mrežu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Fantastičan šut Nikole Milinovića iz redova Torlaka u Srpskoj ligi Beograd, na gostovanju Brodarcu.

Izvor: Twitter/fsbeograda1920/printscreen

Fudbaleri Torlaka iz Kumodraža slavili su na gostovanju Brodarcu (2:1) u okviru Srpske lige Beograd i tako domaću ekipu ostavili u opasnoj zoni trećeligaškog karavana. Ovaj meč odigran na obali Save obeležio je spektakularan pogodak iz 57. minuta, kada je Nikola Milinović sa gotovo polovine terena doveo u prednost gostujuću ekipu.

Nakon što su fudbaleri Torlaka na centru igrališta osvojili loptu ona je stigla u noge Milinovića, a njemu nije bilo potrebno mnogo. Namestio se i raspalio po lopti, a bio je hirurški precizan tom prilikom. Uspeo je da savlada golmana Bordarca, a udarac lopte u prečku samo je ulepšao njegov pogodak! Pogledajte tu majstoriju:

Brodarac je uspeo da izjednači u 74. minutu susreta, ali su gosti u 87. minutu postigli pobednosni pogodak i nastavili put ka vrhu tabele. Trenutno zauzimaju sedmu poziciju sa devet osvojenih bodova iz sedam odigranih mečeva, dok je Brodarac sa samo tri boda na deobi poslednjeg mesta sa Radom, kojem preti još jedno ispadanje u niži rang.

Na vrhu tabele, a samim tim i u borbi za ulazak u Prvu ligu Srbije trenutno se nalaze Zvezdara, Zemun, Teleoptik i Ušće. Te četiri ekipe, nakon šest odigrnih mečeva u trećem rangu srpskog fudbala, dele samo tri boda na tabeli.

BONUS VIDEO: