Što to?!

SIN ČUVENOG TRENERA NAPRAVIO HAOS U LOŽI! Provocirao najvećeg rivala, pa postao heroj navijača!

Autor Dušan Ninković

Snimak Đanluke Simeone postao je viralan.

Izvor: Twitter/atletiuniverse/printscreen

Fudbaleri Atletiko Madrida savladali su Real Madrid u gradskom derbiju (3:1) u nedelju uveče, a susret na stadionu "Vanda Metropolitano" obeležio je i jedan neobičan detalj - sin trenera "Jorgandžija" Dijega Simeonea napravio je skandal! Dan nakon meča, u prvi plan video zapis na kojem se vidi kako Đanluka proslavlja trijumf, ali i provocira navijače Reala!

Mnogi su mišljenja da njegov način slavlja nije bio prikladan za nekoga ko sedi u svečanoj loži, ali se Đanluka u tom trenutku nije previše obazirao na to. Ponele su ga emocije, pa je postao omiljen mežu navijačima madridskih crveno-belih. Pogledajte:

Đanluka Simeone je drugi od tri sina Dijega Simeonea, a trenutno brani boje Tudelana, u španskom četvrtoligaškom rangu. Najstariji sin Đovani član je Napolija, dok je najmlađi Đulijano na pozajmici iz Atletika u Alavesu, ali će biti van terena do 2024. godine zbog teške povrede u pripremnom periodu.

Atletiku je ovo bila treća pobeda u sezoni, kojom su razgalili srca navijača nakon nešto lošijeg starta sezone, odnosno dve pobede, jednog remija i jednog poraza. Sa druge strane, Real je nakon pet pobeda iz isto toliko mečeva upisao prvi neuspeh, što je bilo dovoljno da Barseloni prepusti vrh tabele, a da se iznad njih pozicionira i Đirona koja je hit prvenstva.

BONUS VIDEO: