INTERESANTNO

ČUVENI SRPSKI NAPADAČ SE SLIKAO SA ANRIJEM! Objavio fotografiju - niko ne može da ga prepozna!

Autor Nemanja Stanojčić

Danijel Ljuboja objavio je fotografiju sa Tjerijem Anrijem na Instagramu.

Izvor: Instagram/Screenshot/ljuboja_danijel_28

Danijel Ljuboja (45) objavio je na svom Instagram profilu fotografiju sa Tjerijem Anrijem (46). Slika je ubrzo postala viralna na društvenim mrežama, a mnogi nisu uspeli da prepoznaju nekadašnjeg srpskog navijača. Nije ni čudo, pošto je u potpunosti promenio imidž i pustio bradu.

Kada su pojedine stranice postavile spomenutu fotografiju usledila su manje-više identična pitanja - ko je pored Anrija. Kada je stigao odgovor mnogi su ostali iznenađeni. Njih dvojica bili su zajedno u Parizu na utakmici PSŽ-Marsej koju je domaćin dobio sa 4:0. Posle toga su se sreli i usledila je i fotografija.

Ljuboja je u mlađim kategorijama igrao i za Crvenu zvezdu, a prvi profesionalni klub bio mu je Sošo, odatle je preošao u Strazbur, a onda je proveo sezonu u PSŽ-u. Za njegov dolazak Parižani platili su tri miliona evra. I sa njima je osvojio Kup Francuske. Odatle je otiša ou Nemačku i igrao za ŠTutgart, Hamburg i Volfsburg, pa se vratio u Francusku i nosio dresove Grenobla i Nice, dve sezone potom proveo je u Legiji iz Varšave i karijeru je završio u Lansu. Za reprezentaciju Srbije i Crne Gore igrao je od 2003. do 2006. godine, a bio je deo "orlova" na Mundijalu 2006. godine.

BONUS VIDEO: