AU

PIKSI GA POZVAO, A U KLUBU TVRDE DA NIJE DOVOLJNO SPREMAN! Srbina najavili u STARTNOJ postavi, pa je usledio PREOKRET!

Autor Nemanja Stanojčić

Luka Jović najavljivan je kao starter za meč protiv Kaljarija, a sada je javljeno da neće biti ni među putnicima za taj meč...

Izvor: Profimedia

Luka Jović (25) neće se naći ni na spisku putnika za utakmicu Milana protiv Kaljarija u Seriji A. Prvo su ga italijanski mediji najavljivali kao startera za taj meč, a onda je došlo do preokreta. Navodno nije otputovao na Sardiniju jer "nije dovoljno spreman". Još uvek nema zvaničnih potvrda, mada tamošnji mediji tako obrazlažu celu situaciju.

Šta se tačno dogodilo još uvek nije poznato, ali po svemu sudeći srpski napadač neće biti deo tog meča. On je 16. septembra odigrao 14 minuta u porazu od Intera (5:1), tri dana kasnije protiv Njukasla u Ligi šampiona bio je na klupi, dok je 23. septembra igrao 26 minuta u pobedi protiv Verone (1:0). Napadač koji je stigao poslednjeg dana prelaznog roka, naredni duel će propustiti.

Selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi uvrstio je Jovića na spisak igrača na koje računa u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Srbija će 14. oktobra gostovati Mađarskoj u Budimpešti, dok će 17. oktobra dočekati Crnu Goru u Beogradu.

BONUS VIDEO: