LOŠE VESTI

BAJERN OTIŠAO TREĆELIGAŠU NA NOGE I BIĆE LJUT: Jedan od najboljih igrača slomio ruku posle 10 minuta

Autor Milutin Vujičić

Bajern Minhen će u narednim nedeljama najverovatnije biti bez Serža Gnabrija.

Izvor: Profimedia

Bajern Minhen je bez ikakvih problema prošao u drugo kolo kupa Nemačke pošto je slavio na gostovanju Projsen Minsteru 4:0 (3:0), ali će Tomas Tuhel opet imati glavobolje. Iako su mu Čupo-Moting, Lajmer, Kracig i Tel doneli siguran trijumf, detalj iz 11. minuta kada je na travi bespomoćno ostao da sedi Serž Gnabri nije dobar znak.

Prema prvim informacijama nemačkog "Bilda", strahuje se da je Gnabri polomio ruku. Nakon jednog pada, nemački reprezentativac se odmah uhvatio za levu ruku i požalio na jak bol u podlaktici, zbog čega ga je Tuhel odmah povukao iz igre. Više detalja znaće se tokom današnjeg dana kada će biti napravljeno snimanje i kada će postati jasnije koliko duga pauza čeka jednog od najboljih igrača Bajerna.

Ako se obistine prognoze, Gnabri bi nedeljama mogao da bude van terena, ako ne i nekoliko meseci, u zavisnosti koliko je ozbiljan prelom u pitanju pošto je najvažnije da odmara. Inače, Gnabri je loše ušao u sezonu i postigao je samo jedan gol pošto se ne snalazi najbolje u sistemu Tomasa Tuhela.

Ipak, daleko od toga će sada Tuhelu biti lakše jer će imati "manje brigu" za sastav, pošto nikako nije želeo da izgubi jednog od najboljih igrača na terenu trećeligaša.

BONUS VIDEO: