NOVI SAD

VRATIO SE IZ SAMPDORIJE U VOŠU I SRUŠIO "TRAKTORISTE": Važna pobeda Novosađana, dižu se na tabeli!

Autor Milutin Vujičić

Vojvodina je pobedima IMT 2:1 golovima Ivanovića.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Jedan od najtalentovanijih fudbalera Vojvodine Mihailo Ivanović (18) vratio se sa pozajmice u Sampdoriji i sa dva prva seniorska gola doneo je svom timu važnu pobedu protiv novajlije u Superligi. Vojvodina je pobedila IMT 2:1 (1:1) uz uspone i padove u igri, ali su na kraju četvrti put ove sezone osvojili "čitav plen".

Mihailo Ivanović je u 12. minutu doveo svoj tim u vođstvo, potom je usledio bolji period igre "traktorista" koji su izjednačili preko Marka Lukovića u 41. minutu,, ali nisu uspeli da naprave i potpuni preokret... To je na kraju iskoristila Vojvodina koju je "razmrdao" ulazak Normana Kembela koji je pokrenuo akciju u kojoj je Stefan Đorđević poslao sjajnu loptu na drugu stativu za Mihaila Ivanovića kome nije bilo teško da se "pokloni" za 2:1.

"Nažalost, deveti put smo primili gol iz prekida... Imali smo svojih situacija, kad je trebalo da damo gol, mi smo ga primili iz kontre. Nema nezadovoljstva, ovoga puta nije prošlo!", kazao je Nebojša Jandrić iz redova Novobeograđana nakon "tesnog" poraza u Novom Sadu.

"Ima još nedostataka, ali ne bih kritikovao previše nego pohvalio svoje saigrače za pobedu", dodao je Ranko Popović iz redova "stare dame" koja je predstavila ove nedelje nove dresove, ali nije u njima igrala danas.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO: