NEVEROVATNO!

DRŽAO GA ZA RUKU KAO DETE, A SADA... Serhija Ramosa "namagarčio" 21 godinu mlađi igrač Barse! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Neverovatno, pre nekoliko godina Lamine Jamal je izlazio na meč zajedno sa Serhijom Ramosom, a sada su igrali jedan protiv drugog. I to nije sve...

Izvor: Twitter/FabrizioRomano/printscreen

Serhio Ramos vratio se posle dve godine u Španiju i obukao dres kluba u kome je ponikao, Sevilje. Međutim, njegovo veliko iskustvo nije pomoglo Andalužanima da savladaju Barselonu. Ramos je 23. put u karijeri izgubio od Barselone (odigrao 48 mečeva), a ovoga puta je i direktan krivac za poraz pošto je u 76. minutu postigao autogol kojim je klub iz Katalonije došao do trijumfa na "Olimpijskom stadionu" 1:0 (0:0).

Fudbaler koji je nadmudrio Ramosa za pobedu Barselone je čak 21 godinu mlađi od njega. Lamine Jamal (16), najveći talenat španskog fudbala, poslao je loptu na pet metara koja je prevarila "iskusnog vuka" Ramosa, tako da je nespretno ubacio iza leđa golmana Nilanda.


Jamal je rođen 2007. godine, kada je Ramos već bio fudbaler Real Madrida, odnosno tada je već iza sebe imao četiri jake sezone u španskom fudbalu i titulu osvojenu sa "kraljevskim klubom". Ipak, došlo je vreme za neke nove fudbalere pošto je Jamal svakim minutom na terenu pokazao da zaslužuje poverenje trenera Ćavija, kao i da nije bez razloga to što ga već dugo zovu "novi Mesi" i nadaju se novom čudu iz škole "La Masija".

Srpski fudbaleri Nemanja Gudelj i Marko Dmitrović su sa klupe gledali pobedu Barselone koja se vratila na prvo mesto La Lige, s tim da Đirona ima bod manje i meč manje. Može da ih preskoči i Real Madrid koji ima dva boda manje od njih i tek igra svoj meč 8. kola španskog prvenstva.

BONUS VIDEO: