Fudbal

KROS JE BESAN ZBOG LUKE MODRIĆA: Jedan detalj mu mnogo SMETA

Autor Marina Periškić

Toni Kros je ljut što su kritike koje dobija na račun godina vezane za Luku Modrića.

Izvor: Profimedia

Luka Modrić (38) i Toni Kros (33) još uvek su aktuelne legende Real Madrida sa kojim su produžili ugovor na godinu dana, ali upravo zbog tog čina, klub je na meti su kritika. Iako su dvojica fudbalera doneli španskom velikanu mnoge titule, mediji konstantno nameću da su ostali jednu sezonu duže nego što je trebalo. 

Hrvat i Nemac izgubili su mesto u startnih 11 kod Karla Ančelotija a zamene su Eduardo Kamavinga, Džud Belingem, Federiko Valverde i Orelijen Čuameni, madi fudbaleri željni dokazivanja. Iako je Real Madrid stalno kritikovan od strane novinara, Mario Kortega (insajder kluba) piše da Krosa veoma nervira što se njegovo ime provlači negativno kroz medije zbog kapitena Hrvatske.

"Neverovatno mi je da se nas dvojicu uvek kritikuju u paketu. Svaka čast Modriću kao igraču i čoveku, ali ja sam drugačiji igrač od njega, ali i pet godina mlađi", rekao je Toni Kros. Real Madrid je trenutno zauzeo treće mesto na tabeli u La Ligi sa osvojenih 18 bodova, drugo mesto je Đirona sa 19, a lider na tabeli je Barselona sa 20.

BONUS VIDEO:

Real Madrid - Valjadolid 6:0
Izvor: Youtbue/Arena sport TV