Šta mu bi?

UŽAS! ZBOG OVOG DIVLJAČKOG STARTA HOĆE DA MU ZABRANE DA IGRA "EL KLASIKO": Defanzivac Reala izgubio razum na kraju meča!

Autor Nikola Lalović

Iskusni Naćo je bez ikakve potrebe deset sekundi pre kraja meča poslao protivničkog igrača u bolnicu...

Izvor: Profimedia

U Španiji su svi u šoku zbog ponašanja defanzivca Real Madrida Naća! On je u derbi meču Primere sa Đironom dobio crveni karton zbog užasno grubog starta u poslednjim sekundama utakmice! 

U 93. minutu meča pri rezultatu 3:0 za kraljevski klub univerzalac Reala je bez ikakve potrebe uleteo u punoj brzini u noge  napadaču rivala Portuu, koga je bukvalno obrnuo u vazduhu! 

Ostatak fudbalera Đirone je odmah dotrčao, a iskusni urugvajski napadač Kristijan Stuani je želeo i fizički da se obračuna sa Naćom. Defanzivac je odmah dobio crveni karton, ali ono što se sada čeka je da se vidi koliku će suspenziju dobiti. Pogledajte ovaj šokantan start: 

Sigurno je da će Naćo biti suspendovan na nekoliko mečeva, a ukoliko dobije suspenziju na četiri utakmice on će propustiti "El Klasiko" sa Barselonom. S obzirom da su David Alaba i Eder Militao povređeni, to je veliki problem za "kraljevski klub". 

BONUS VIDEO: