Fudbal

JUNAJTED PROPADA, OLD TRAFORD PROKIŠNJAVA: Ceo klub puca po ŠAVOVIMA, isplivao sramotan snimak sa stadiona!

Autor Marina Periškić

Stadion Mančester junajteda bušan, besni navijači pokisli na utakmici "crvenih đavola"

Izvor: Tweet/Kyle Hall/Screenshot

Mančester junajted odigrao je još jednu razočaravajuću utakmicu, izgubio 0:1 protiv Kristal palasa na Old Trafordu u sedmom kolu engleske Premijer lige, a navijači su doslovno napustili "Teatar snova" pokisli. Mislimo bukvalno, jer je krov stadiona prokišnjavao.

Pokisli Englezi podelili su na društvenim mrežama sramotu stadiona velikana, pa su se žalili na vlasnike, porodicu Glejzer, koja očigledno nije uložila dovoljno novca za obnovljanje doma "crvenih đavola". Ovo nije prvi put da je stadion najvećeg kapaciteta u Premijer ligi kritikovan zbog lošeg stanja.

Old Traford bio je u centru pažnje i 2019. godine takođe zbog poplave koju je izazvala kiša uoči najvećeg gradskog derbija, protiv Mančester stija. Voda se u mlazovima slivala na tribine, pa je još tada najavljena potpuna rekonstrukcija stadiona, ali čelnici kluba to nikada nisu realizovali. "To je veoma komplikovan izazov za nas koji bi trajao više sezona, a nemamo zamenski stadion“, rekao je izvršni direktor Junajteda Ričard Arnold za BBC.

U međuvremenu, Junajted puca po šavovima u ovom trenutku na svim poljima, jer uprkos ogromnom uloženom novcu za pojačanja, ekipa stoji katastrofalno na tabeli i već je doživeo četiri poraza. Pogledajte gde se nalazi:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO:

Batistuta Mančester junajted
Izvor: YouTube/Glorious History Of Sports