OP!

"ZVEZDIN MESI" NA METI DVA VELIKANA! Ima 16 i blista ove jeseni, a još je DALEKO od Baharovog tima

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda u svojim redovima ima jednog od najtalentovanijih igrača, ali već ga prate velikani.

Izvor: Nebojsa Parausic/© MN press, all rights reserved

Najtalentovaniji fudbaler Crvene zvezde Andrija Maksimović već je zbog nastupa u mlađim selekcijama crveno-belih i Grafičaru dobio nadimak "Zvezdin Mesi", a dok se navijači nadaju da bi što pre mogao da debituje u prvom timu, stižu informacije koje im se nikako neće dopasti.

Turski novinar Ekrem Korum, specijalizovan za fudbalske transfere, objavio je informaciju da su Borusija Dortmund i Napoli poslali skaute da gledaju mladog fudbalera Crvene zvezde. Pretpostavlja se da su već dobili pozitivne signale o njemu i da žele na licu mesta da se uvere da se radi o "vunderkindu", nakon čega bi verovatno na "Marakanu" mogla da stigne bezobrazna ponuda jer se radi o jednom od najtalentovanijih igrača rođenim 2007.

Interesantno, momak iz Novog Pazara je na debiju za Grafičar, tim koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije, odmah upisao gol i asistenciju i time je naznačio treneru Marku Neđiću da i te kako može da se osloni na njegove kvalitete u sezoni u kojoj klub sa Senjaka juri ulazak u elitu.

Od tada je nastavio da blista i ukupno ima četiri gola u svojoj prvoj seniorskoj sezoni, nakon što je prethodno nastupao za kadetsku selekciju Crvene zvezde. Navodno, o njegovim kvalitetima upoznat je i trener Barak Bahar međutim teško da će ga u skorije vreme koristiti zbog velike gužve u timu, ali istovremeno ga sada prate i skauti daleko bogatijih klubova koji sve ranije dovode igrače. Prosto, jeftiniji su u tom dobu i još mogu da ih "oblikuju" po svojoj meri.

BONUS VIDEO: