Fudbal

"ŠTA SE DESILO NA POLUVREMENU? NE ZNAM, NISAM VIDEO!" Lučić iskreno posle Jang Bojsa: Možda je do lige...

Autori Dušan Ninković Nikola Lalović

Mladi vezista Vladimir Lučić bio je zadovoljan svojom partijom na meču sa Jang Bojsom, ali je ipak nezadovoljan krajnjim rezultatom utakmice.

Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Crvena zvezda je remizirala sa Jang Bojsom 2:2 u drugom kolu grupne faze Lige šampiona i tako napunila klupsku kasu, pomogla koeficijentu Srbije i uzela prve bodove u Ligi šampiona ove sezone. Mladi vezista Vladimir Lučić bio je džoker Baraka Bahara i ušao je sa klupe. Posle utakmice nije krio da nije zadovoljan rezultatom. 

"Iskreno nismo, išli smo na pobedu, to nam je bio jedini cilj ovde. Dobro smo se borili, na kraju smo izvukli bod, ali nismo zadovoljni", rekao je on, a onda prokomentarisao svoju igru: "Zadovoljan sam kako smo ušli Sale Katai i ja, ali bilo bi još bolje da smo pobedili."

Pitali su ga novinari posle meča šta se desilo na poluvremenu pa je tim odmah na početku drugog dela primio gol. Ipak, kako se spremao da uđe u igru nije mogao da odgovori na to pitanje.  "Ne znam iskreno, nisam bio tu. Bio sam na zagrevanju", rekao je on.

Videli smo da je Aleksandar Dragović burno reagovao posle primljenog gola... "Jeste, on je lider, on to ima. Takav je karakter i mnogo nam daje samopouzdanja i podrške."

Na kraju šta je falilo Crvenoj zvezdi da tokom celog meča izgleda kao u finišu utakmice kada je stigla do izjednačenja i napravila nekoliko šansi? 

"Možda smo pali u nekom trenutku sa snagom, mislim da su fizički jači od nas. To je možda i do kvaliteta lige gde oni igraju fizički bolju ligu. Možda je to bio problem. Bilo bi mnogo bolje da smo pobedili, lakše bi se disalo, ali sad imamo Lajpcig, a Jang Bojs ima Mančester siti što su dve jako teške utakmice. Nadamo se da će Siti pobediti, a mi ćemo ovde uspeti da sačuvamo neke bodove", završio je mladi Lučić. 

BONUS VIDEO: