Fudbal

MORAMO BOLJE, MNOGO SMO GREŠILI! Hvang se oglasio: Prelako primljeni golovi, treba da radimo na nekim stvarima

Autori Dušan Ninković Nemanja Stanojčić

Hvang In Bum pričao je sa novinarima posle remija sa Jang Bojsom.

Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Crvena zvezda osvojila je prvi bod u Ligi šampiona. Na punoj "Marakani" remizirala je sa Jang Bojsom (2:2). Povela je, pa je onda gubila sa 2:1 i na kraju je mogla i do sva tri poena. Završilo se podelom bodova. Svesni su mnogi u crveno-belom taboru da je moglo i moralo bolje i da su neke stvari mogle da budu izbegnute.

Pričao je o tome i Hvang In Bum. "Igrali smo protiv dobrog tima, igrali smo bolje posebno u završnici drugog poluvremena. Moramo da budemo bolji, posebno u prvom delu drugog poluvremena. Napravili smo neke greške, prelako smo primili dva gola, treba da radimo na tome. Ponosan sam na saigrače, dali su sve od sebe, ponosan sam i na navijače, atmosferu koju su napravili, bilo je neverovatno. Moramo da pokažemo odgovornost, verujem da je Zvezda tim koji ne sme da bude srećan sa perfomansom, kako u Ligi šampiona, tako i u domaćem prvenstvu, verujem da možemo da budemo bolji", rekao je Hvang.

Srpski tim igra sa dosta oscilacija u poslednje vreme. "Moramo da počnemo da pobeđujemo, prvo u ligi, pa da tu energiju prenesemo u Ligu šampiona. Pokazali smo karakter protiv Mančestera koji je najbolji tim na svetu. Imamo Lajpcig, igraćemo u gostima sa Jang Bojsom, možemo još bolje i sgurno. Napravićemo analizu sa stručnim štabom. Moramo da radimo na nekim stvarima da bismo bili bolji u Ligi šampiona."

Korejac zna da i on mora da se pokaže bolje. "Ni ja nisam na 100 odsto, nisam odradio pripreme pred sezonu, ali svakog dana napredujem polako, postepeno. Mogu da pomognem timu još više sigurno", zaključio je Hvang.

BONUS VIDEO: