Fudbal

ZBOG NJEGA JE MITAR SEDEO NA KLUPI, A SAD REŠETA U REAL MADRIDU: Nema Benzeme i Mbapea, ali veteran daje golove!

Autor Nikola Lalović

Hoselu se nada da će svojim igrama da zasluži ostanak u Realu. Kako sada stvari stoje, blizu je toga!

Izvor: Profimedia

Iskusni španski napadač Hoselu konačno je pred sam kraj karijere dočekao da se vrati u Real Madrid, a za sada tamo blista. Dao je pet golova na devet utakmica, a ovaj 33-godišnjak ne razmišlja mnogo o onome što svi misle da nas čeka. O dolasku Mbapea u Madrid naredne sezone!

"Mbape? Bilo je momenata kada je delovalo da je vrlo blizu da dođe, a bilo je dana kada je delovalo da neće dolaziti. U svlačionici uvek pričamo o svemu, ali bilo je momenata kada mi je delovalo da će stići", rekao je Hoselu za "Relevo". 

On je karijeru počeo u Selti, zatim je igrao za drugi tim Reala, a 2011. je odigrao jedan meč za "kraljevski kllub" i dao je gol. Otišao je zatim u Hofenhaj,m, igrao je za Ajtraht, Hanover, Stouk, Deportivo, a onda i za Njukasl gde je Rafi Benitezu bio opcija ispred Aleksandra Mitrovića. Zatim je tri godine nastupao za Alaves, a sada je na pozajmici iz Espanjola. Sada se nada da će dobrim igrama ubediti Real da ga zadrži i naredne sezone!

"Prvo sam mislio da ću deliti svlačionicu sa Benzemom, a kada je otišao mislio sam da će klub dovesti nekoga drugog jer Real Madrid uvek dovodi najbolje. Da li bi da ostanem u Realu? Naravno, to je ono što želim, ovo je moj klub ceo život i hoću da odigram celu sezonu i ostanem ovde", završio je Hoselu. 

BONUS VIDEO: