Fudbal

VANDA SE BORI SA OPAKOM BOLEŠĆU! Kontroverze, preljuba, haos, pa ogroman problem - evo kako sada izgleda!

Autor Marina Periškić

Vanda Nara boli sa opakom bolešću za koju malo ko zna, ali je sada sigurno da se njen fizički izgled polako menja.

Izvor: Instagram/screenshot/wanda_nara

Bivša menadžerka i supruga fudbalera Maura Ikardija, Vanda Nara (36) krije od javnosti sa kojom bolešću bije bitku, ali nije mogla da sakrije da joj ta bitka utiče na zdravlje i izgled. Prvo je bila reč da se radi o leukemiji, što je Vanda odma demantovala, a nije htela da otkrije o čemu je reč. 

Kontraverzna žena fudbalera je godinama u centru pažnje zbog afere sa svojim sadašnjim suprugom Maurom Ikardijem, sa kojim je započela ljubavnu vezu dok je još bila u braku sa njegovim kolegom Maksijem Lopezom. Svima je poznato da je Vanda fatalna zavodnica koja uvek dobije šta hoće, pa je tako i ova afera konstantno pratila poznatu menadžerku. Trenutno argentinska lepotica uživa sa svojim mužem u Turskoj koji trenutno nosi dres Galatasaraja.

Na svom Instagram profilu Vanda često kači svoje fotografije koje nam pokazuju da se njen izgled polako menja, jer je na slikama sve mršavija. Mnogi mediji su pisali da je lažirala bolest da bi ostala u žiži javnosti, ali i te navode je odbacila jer kako je navela ima decu i ne bi to nikada uradila.

"Nikad se ne bih igrala s bolešću, posebno jer sam majka i znam da se laži vraćaju kao bumerang. Problem je što smatraju da nisi bolestan ako nisi u bolničkom krevetu i bez kose. Odmah misle da ti nije ništa. Pokušavam i trudim se da treniram onoliko koliko mogu. Želim da pošaljem poruku svojoj deci na taj način. Želim da vide da imam petlju i da ne želim da budem zaključana kod kuće, te da mogu da radim sve što i drugi, da mogi da skačem i izvodim piruete", istakla je manekenka. Turska joj očigledno veoma dobro prija. Njen suprug je u Istanbulu idol navijača Galatasaraja, a ljubavni par je konačno dobio malo mira van javne scene.

Pogledajte i neke njene ranije fotografije:

BONUS VIDEO: