ODGOVOR

ŠTA SE DEŠAVA SA SAMARDŽIĆEM? Piksi progovorio o Lazaru pred meč sa Crnom Gorom

Autor Nemanja Stanojčić

Dragan Stojković Piksi pričao je i o Lazaru Samardžiću.

Izvor: MN Press

Srbija je "ukrala" Nemačkoj Lazara Samardžića. Talentovani fudbaler odabrao je "orlove", ali u poslednjih nekoliko mečeva u reprezentaciji nije bio na terenu. Na prijateljskoj utakmici protiv Jordana je igrao 45 minuta, dok je za mečeve kvalifikacija protiv Bugarske, Mađarske u Beogradu, Litvanije i Mađarske u Budimpešti odigrao ukupno sedam minuta.

Na konferenciji za medije uoči meča sa Crnom Gorom novinari su pitali selektora Dragana Stojkovića za fudbalera Udinezea. "Šta se dešava sa njim? Tu je, živ i zdrav. U konstelaciji igre i taktičkoj zamisli kako sam video utakmicu u Budimpešti, povukao sam neke poteze i bio sam potpuno u pravu. Stavili smo Mađarsku na muku i nadamo se da smo bili u pravu. Tim je delovao kako želim i kako sam pretpostavio. I dalje ima tu nekih grešaka i lutanja, viziju koju sam ima se ispostavila kao tačna", rekao je Piksi i dodao "da su to samo nijanse".

Samardžić je u letnjem prelaznom roku trebalo da pređe u Inter iz Milana. Sve je bilo dogovoreno, ali se onda u pregovore umešao njegov otac i nastao je potpuni haos. Ostao je u Udinezeu i tamo pruža odlične partije, protiv Napolija je postigao prelep pogodak. Ostaje da se vidi hoće li zaigrati protiv Crnogoraca.

BONUS VIDEO: