SVE SE ZNA

OVAJ FUDBALER JE NOVAKOV KUM! Znaju se od detinjstva, a Đoković je njemu DVAPUT kumovao na svadbi (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

O kumu Novaka Đokovića se malo zna, a sada je krstio i Stefana i Taru.

Izvor: Instagram/aleksandaryesch/Twitter/Илија (Војинов) Буха/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković odlučio je da krsti svoju decu Stefana (9) i Taru (6) u manastiru Ostrog. Krštenju je prisustvovao i patrijarh srpski Porfirije, dok je poznato i ko su bili kumovi. Taru je krstila Maja Kremić, direktorka u Fondaciji Đoković i najbolja Jelenina drugarica, dok je Stefana krstio jedan od najboljih prijatelja Novaka Đokovića o kome javnost ne zna mnogo - iako je u pitanju fudbaler!

Neven Marković iz Čapljine koji je igračku karijeru završio 2016. godine u Poljskoj. Tokom igračkih dana igrao je za Rad, Mladost iz Lučana, Vaslui (Rumunija), Kerkiru i Doksu (Grčka), Zagreb, Sporting iz Kanzas Sitija, Servet i na kraju Lehiju, dok se potom okrenuo biznisu.

"Novak i ja smo stari drugari, tokom detinjstva smo svaki dan igrali fudbal, takoreći visili na terenu. Rastali smo se kada je on otišao na akademiju kod Nikole Pilića, ali prijateljstvo i dalje traje", rekao je svojevremeno fudbaler, prenose "Naše novine", a takođe je bio kum i na venčanju Novaka i Jelene u julu 2014. godine na Svetom Stefanu, nakon što je organizovao i momačko veče od nekoliko dana na Ibici.

Novak Đoković je inače i "uzvratio" kumstvo prošle godine, kada se Neven Marković oženio Natašom Derikonjom što mu je drugi brak posle Aleksandre Tanasković. Tada je na veselju pevala Milica Pavlović.

BONUS VIDEO: