U SUBOTICI SKOČILI JEDAN NA DRUGOG - U KRAGUJEVCU SE ZAGRLILI! Duljaj i Menig otvoreno o sukobu!

Igor Duljaj i Kvinsi Menig su rešili svoje nesuglasice što je bilo očigledno na meču Partizana i Radničkog iz Kragujevca.

Arena sport/screenshot

Partizan je upisao desetu uzastopnu pobedu u ligi trijumfom nad Radničkim iz Kragujevca 4:0, a na tom meču smo videli i jedan upečatljiv zagrljaj! Kada je sa terena izašao Kvinsi Menig u 82. minutu kraj aut linije ga je sačekao trener Igor Duljaj i zagrlio ga je. 

Očigledno je da je na relaciji holandskog fudbalera i srpskog stručnjaka sve rešeno nakon nemilih scena u Subotici kada su se pred svima sukobili. I tada je Partizan pobedio, ali je nažalost rezultat ostao u senci okršaja. Menig je prvi izašao u javnost i izvinio se:

"Sve je u najboljem redu, što mi je veoma drago. Razgovarao sam sa trenerom Duljajem iskreno o svemu što se dogodilo u završnici meča u Subotici, izgladili smo to na najbolji mogući način. Izvinio sam se i treneru koji je bio fudbaler ima ima razumevanja, ali i saigračima, jer je taj događaj donekle bacio senku na veliku pobedu tima protiv Spartaka, a izvinjavam se i svim navijačima Partizana. Kako god izgledalo ili zvučalo, želeo sam samo najbolje timu, želeo sam da pomognem na terenu. Sada je sve kako treba, nastavljamo gde smo stali pre toga što se desilo u Subotici, ali sa tri važna boda na kontu", rekao je Menig za "Telegraf".

Sada se o ovoj situaciji oglasio i Duljaj i rekao da ne bi trebalo da se previše govori o tome. "Mora da se priča o golovima i o pobedi Partizanu. Ta situacija je prevaziđena, Menig je dobar momak, nema tu problema. To su emocije, ne može čovek to veštački da pokaže, ne možete to da kupiti", podvukao je Duljaj koji je još manje bio zainteresovan da priča o svojoj izjavi koja je podigla mnogo prašine.

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Igrači Partizana, aplauzi  MONDO/Dušan Ninković