Budućnost

KLUB MOŽE DA BUDE SREĆAN ZBOG TOGA! Bahar analizirao poraz, trojica igrača ga obradovala!

Autor Nikola Lalović

Barak Bahar je posebno govorio o mladim igračima koji su zaista pokrenuli crveno-bele.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je poražena na gostovanju u Lajpcigu u trećem kolu Lige šampiona, a nakon 3:1 u duelu sa Nemcima Barak Bahar je istakao da njegov tim nije dobro počeo meč. U drugom poluvremenu je to bilo dosta bolje, ali je fantastičan gol Ćavija Simonsa sve prekinuo dobar momenat crveno-belih. 

"Nismo počeli dobro utakmicu, pokušali smo da pritisnemo. Dobro smo počeli drugo poluvreme, nismo iskoristili momentum u drugom poluvremenu i primili smo drugi gol. Uveo sam mlade igrače da pomognu i oni su imali uticaj na igru. Igrali smo protiv dobre ekipe i nekada mali detalji odluče utakmicu", počeo je Barak Bahar. 

Da li crveno-beli imaju prava da se nadaju da mogu u nokaut fazu Lige šampiona? "Tek smo završili utakmicu, moramo da analiziramo dobre stvari i one druge... Imamo novi meč u prvenstvu tri dana od sada i okrećemo se tome."

Što se tiče ulaska Koste Nedeljkovića, Vladimira Lučića i Jovana Mijatovića oni su ostavili dobar utisak na izraelskog stručnjaka. "Da, ušli su u lošem rezultatu pokazali su kvalitet i videlo se da imaju lepu budućnost i da klub može da bude srećan zbog toga", završio je on. 

BONUS VIDEO: