Problem

GROZNE VESTI ZA ZVEZDU - POVREDIO SE KLJUČNI IGRAČ: Igra stopirana, a onda GLUPOST, ovo nije trebalo Baharu! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Barak Bahar i Crvena zvezda nisu želeli ovo, ali za sada su vesti takve da je Glazer izašao samo preventivno.

Izvor: ArenaSport 1 / printscreen

Problemi za Crvenu zvezdu! U prvom poluvremenu meča "na krovu" protiv IMT-a crveno-beli su poveli golovima Žan Filipa Krasoa i Pitera Olajinke, ali je mnogo brige zadalo to poluvreme Baraku Baharu. Povredio se prvi golman tima Omri Glazer i to u trenutku kada je igra bila zaustavljena!

Krajem prvog poluvremena jedan od fudbalera IMT-a zakačio je Glazera nakon što je sudija stopirao igru, a iako je izraelski golman završio prvo poluvreme na terenu on je ostao na klupi na početju drugog dela igre. Zamenio ga je iskusni Zoran Popović, a takođe je na klupi ostao Milan Rodić, dok je na levom beku njegovo mesto zauzeo Lazar Nikolić

U nastavku igre nakon povrede Glazera povredio se i štoper Naser Điga koji je pogođen loptom pravo u glavu, ali je on uspeo da ustane, oporavi se i videli smo ga na terenu na početku drugog poluvremena. Pogledajte povredu Omrija Glazera: 

Do sada je ove sezone Omri Glazer odigrao svaki minut u Superligi Srbije i bio je jedan od najboljih igrača tima Baraka Bahara. Došao je po izrazitoj želji šefa struke crveno-belih i sada se na "Marakani" nadaju da povreda nije ozbiljnije prirode i da će biti spreman za naredni meč. Informacije iz kluba su za sada takve da je Glazer izašao iz igre preventivno i da povreda ne deluje kao da je ozbiljnija. 

BONUS VIDEO: