HOROR!

UZNEMIRUJUĆE! Bruji cela Francuska, na naslovnoj strani KRVAV TRENER: Huligani ga zasuli kamenjem! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Jezive povrede Fabija Grosa uoči meča Marseja i Liona.

Izvor: Matthieu Mirville / Zuma Press / Profimedia

Derbi susret 10. kola francuske Lige 1 između dva Olimpika - iz Marseja i Liona - nije odigran prethodne večeri zbog divljanja domaćih navijača. Bolje rečeno huligana. Oni su kamenicama zasuli autobus fudbalera Liona dok je prilazio "Velodromu", a tom prilikom pogodili su i teško povredili trenera Fabija Grosa.

Krvav, sa staklom u licu i kosi, Groso je izveden iz autobusa i ukazana mu je pomoć, a nakon svega odlučeno je da meč bude i otkazan. Tek slede kazne za Marsej zbog novog divljanja njihovih huligana, a danas cela Francuska priča o njihovom piru i tome kako su zbog fudbala umalo ubili trenera protivničkog tima. Zato je najtiražniji list u Francuskoj "L'Ekip" objavio naslovnu stranu na kojoj je samo povređeni Groso, junak Svetskog prvenstva 2006.


"Gađenje i sramota", piše na naslovnoj strani ovog francuskog lista, pošto je ova zemlja još jednom stavljena na stub srama zbog divljanja huligana, što postaje sve veći problem za Ligu 1.

Pogledajte šta se prethodne noći dešavalo u Marseju, uoči dolaska fudbalera Liona na "Velodrom" na meč koji nije odigran.


BONUS VIDEO: