Žurka!

TREĆELIGAŠ IZBACIO BAJERN IZ KUPA, A ONDA JE KRENUO HAOS: Trener odmah poručio: Pa neće valjda da popiju po 2 piva!?

Autor Nikola Lalović

Kakav šok u kupu Nemačke!

Izvor: BeckerBredel / imago sportfotodienst / Profimedia

Nastavlja da posrcće Bajern u Nemačkoj, a sada su doživeli možda i najveću blamažu u poslednih nekoliko godina. Ispao je nemački prvak od trećeligaša Sarbrikena u kupu! Nakon što je Tomas Miler postigao gol za 1:0 u 16. minutu delovalo je da će ovo biti rutinska pobeda za Bavarce, ali dva gola u finišu su sve preokrenula, Prvo je u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena Sonthajmer pogodio za 1:1, a onda je Gaus u 96. minutu dao gol za 2:1 i prolaz dalje.

Možda i najveći rezultat u istoriji ovog kluba proslavljen je brno na stadionu, a trener Ridiger Zieh je priznao nakon meča da žurka tek predstoji. Disciplina će u Sabrikenu ovih dana biti u drugom planu...

"Nakon ovoga tim zaslužuje slavlje. Ako nećete da slavite nakon ovoga, onda nikad nećete slaviti. Svi bi mi rekli da sam lud kada bih im rekao da mogu da popiju dva piva i onda ići kući. Sjajno je iskustvo kada se pobedi Bajern", rekao je on.

Štoper Sabrikena Kalogero Ricuto je takođe govorio za medije i bio je jako euforičan. NIkada se u životu nije bolje osećao! "Koliko timova pobeđuje protiv Bajerna? Ovo mi je najbolje veče u životu. Ne mogu ni da shvatim šta smo postigli, noćas definitivno neće biti spavanja", obećao je Ricuto. 

Nije ovo jedini šok u ovoj fazi takmičenja, pošto je i dvostruki uzastopni osvajač trofeja Lajpcig pre toga ispao od Volfsburga i tako se oprostio od titule. 

BONUS VIDEO: