IZ MINUTA U MINUT

ČUKA SE NIJE OBRUKALA, ALI FIORENTINA JESTE! Italijani odneli tri boda iz Leskovca uz RASISTIČKI skandal

Autor Milutin Vujičić

Čukarički je poražen i u četvrtom kolu Konferencijske lige protiv Fiorentine.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Čukaričkog izgubili su večeras u Leskovcu i četvrtu utakmicu u grupnoj fazi Lige Evrope. Fiorentina je slavila 1:0 golom Enzole iz osmog minuta, i to iz penala koji je VAR tehnologija proveravala skoro 120 sekundi. Nije to bio naročito jak prekršaja golmana Filipovića, ali se ispostavilo da je dovoljno da arbitar pokaže na "belu tačku".

Čukarički se dobro držao tokom meča, imao i šansu preko Kovača u 53. minutu da osvoji bod, međutim promašio je vezni igrač domaćina gotovo prazan gol sa pet metara. Ako se neko obrukao, onda je to Fiorentina, čiji su navijači ponovo u centru pažnje zbog rasističkog skandala. Samo nekoliko dana pošto su vređali Dušana Vlahovića i skandirali mu "Ciganine", sada su na rasnoj osnovi vređali i Endiajea u prvom delu kada je meč i prekinut.

Već za vikend Čukarički igra protiv Partizana, a do kraja Konferencijske lige čekaju ga dueli sa Genkom i Ferencvarošem.

IZ MINUTA U MINUT:

KRAJ - Fiorentina je pobedila Čukarički 1:0 golom Enzole iz 8. minuta.

90' - Još šest minuta u Leskovcu!

53' - KOVAČ! Au, kakav promašaj... Endiaj je napravio dar-mar po desnoj strani i uspeo je da pošalje loptu na pet metara, odakle Kovač promašuje prazan gol. Neverovatno.

45+5' - POLUVREME! Fiorentina na pauzi vodi 1:0, ali je prvi deo obeležio rasistički ispad navijača Fiorentine.

20' - Prekid u Leskovcu! Endiaj je tražio od sudije da interveniše zbog nečega što se desilo na tribinama, a tek kada se oglasio zvaničan spiker postalo je jasno o čemu se radi. Navijači Fiorentine, kojih ima na tribinama, upozoreni su da će meč biti prekinut ukoliko ponovo bude rasističkih povika. Podsetimo, navijači Fiorentine nedavno su vređali i Dušana Vlahovića.

8' - GOL! 1:0 ZA FIORENTINU! Enzola je lagano šutirao po sredini gola i vode gosti.

5' - PENAL! Fiorentina je posle samo pet minuta došla do prilike da sa penala povede pošto je Enzola pobegao odbrani Čuke, a srušio ga je Filipović za šut sa kreča. Endiaj je dobio žuti karton zbog prigovora.

1' - Meč je počeo!

ČUKARIČKI: Filipović - Nikčević, Vranješ, Kovačević, Tošić - Stanković, Sisoko, Kovač - Ivanović, Adetundži, Endiaj.

FIORENTINA: Kristensen - Pjeroci, Milenković, Ranijeri, Biragi - Bonaventura, Lopez, Dankan - Ikone, Enzola, Sotil.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO: