Oštar!

BALOTELI HOĆE NA EURO, ŽESTOKO UDARIO PO NAPADAČIMA ITALIJE: Ja sam naš najbolji napadač, ovi sad ne šutiraju na gol!

Autor Nikola Lalović

Mario Baloteli je rešio da se vrati u nacionalni tim i da povede napad Italije na Evropskom prvenstvu 2024. godine.

Izvor: Fabrice COFFRINI / AFP / Profimedia

Ne blista reprezentacija Italije, našli su se "azuri" tek u četvrtom šeširu na žrebu za Euro koji će biti održan 2. decembra. Možda je rešenje za probleme u napadu Mario Baloteli? Problematični iskusni napadač svakako misli tako! 

Iskusni 33-godišnji napadač sada je član Adane u Turskoj i na početku sezone je na četiri meča dao tri gola. Pre goa je igrao za Sion, a poslednji klub na najvećem nivou za koji je igrao bio je Olimpik Marsej 2019. godine. Za reprezentaciju nije igrao od 2018. godine, a sada je ubeđen da je najbolji špic koga Italija ima. 

"Ako sam zdrav, smatram sebe najboljim napadačem kojeg Italija ima. Raspadori i Skamaka igrali su protiv Ukrajine i koliko puta su šutirali na gol? Dva? Želim da se vratim u reprezentaciju. Nadam se pozivu. Video sam se sa selektorom Spaletijem nekoliko puta. Nešto smo se šalili kad smo se našli u Napulju, ali nismo ništa o ovome razgovarali", rekao je Baloteli.

Supermario je za Italiju na 36 mečeva dao 14 golova i sada već davne 2012. godine je sa Eura doneo srebro. Poslednji gol za Italiju dao je 2018. godine na prijateljskom meču sa Saudijskom Arabijom, a pre toga je dao gol protiv Brazila na Svetskom prvenstvu 2014. godine.

BONUS VIDEO: