Važno im je!

NAVIJAČI ZVEZDE IZ ARENE POZVALI U NOVI SAD! Igra se veoma važan meč u Superligi!

Autor Dušan Ninković

Tokom meča protiv italijanskog tima navijači Zvezde istakli transparent koji poziva u Novi Sad.

Izvor: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Olimpije iz Milana (93:71) u desetom kolu Evrolige, a iako njihovi ljubimci nisu pružili partiju za pamćenje podrška sa tribina nije izostala. O tome da su navijači bili na visini zadatka govorili su Miloš Teodosić i Nikola Mirotić, a susret u Beogradskoj areni najvatrenije pristalice Crvene zvezde iskoristile su i kao poziv za subotu! Fudbalska sekcija nastavlja šampionat gostovanje u Novom Sadu, a podrška je i više nego potrebna!

"Zvezdaši, sutra svi u Novi Sad", glasila je poruka istaknuta na nivou 400 Beogradske arene, a ona treba da motiviše navijače aktuelnog šampiona da i stadion "Karađorđe" ispune do poslednjeg mesta. Kao što smo već rekli, Zvezda u Novom Sadu nastavlja prvenstvenu trku nakon novembarske pauze za mečeve reprezentacija i to u trenucima kada nema prava na kiks - Partizan već beži šest bodova, a do kraja jesenjeg dela sezone predstoji i derbi u Humskoj!

Zbog toga je jasno da će Zvezda morati da bude maksimalno fokusirana na svakom meču, a navijči veruju da bi i na gostovanjima mogli da budu 12. igrač tima. Pogledajte poruku kojom pozivaju na odlazak u Novi Sad:

Izvor: Mondo

Inače, košarkaši Crvene zvezda nakon poraza od Olimpije imaju učinak od tri pobede i sedam poraza u Evroligi, što nije situacija kojoj su se nadali. Gust raspored, mnogo povreda i fokus na mečevima ABA lige uticali su na crveno-bele, pa će i košarkaška sekcija u narednom periodu morati da beleži mnogo bolje rezultate ukoliko želi da obraduje navijače.

BONUS VIDEO: