Epilog

TUČA, PREKID I GOLMAN U BOLNICI - EPILOG HAOSA U BEOGRADSKOM DERBIJU: Kazne, službeni rezultat i suspenzija na 6 meseci!

Autor Nikola Lalović

Dobili smo i epilog ružnih scena na beogradskom derbiju između Rada i Zemuna.

Izvor: Youtube/ Fudbalski savez Beograda/Screnshot

Dobili smo i epilog skandala u Srpskoj ligi Beograd. Na derbiju između Zemuna i Rada videli smo ružne scene, upadanje navijača na teren, sukob navijača Zemuna sa golmanom Rada Lukom Martinovićem, a na kraju je Martinović povređen i završio je u bolnici. 

Sada je komesar za takmičenje Velibor Novović registrovao meč službenim rezultatom 3:0, u korist Zemuna, a osim toga izrečen je čitav niz kazni. FK Zemun je kaćnje sa 250.000 dinara i uz to će morati da četiri utakmcie kao domaćin igra bez publike, dok će na naredne četiri utakmice u gostima navijačima Zemuna biti zabranjeno da prisustvuju. FK Rad je kažnjen sa 150.000 dinara, a navijači "građevinara" neće moći na sledeće tri utakmice u gostima.

Golman Rada Luka Martinović koji je povređen u sukobu sa navijačima je dobio zabranu igranja od tri utakmice, dok je zaposlenik Rada Petar Grabovičkić dobio zabranu obavljanja funkcije u fudbalu na šest meseci.Pogledajte šta se dešavalo na ovom meču: 

BONUS VIDEO: