ETO!

MESI I NOVAK IMAJU ZAJEDNIČKU CRTU! Kada ih neko iznervira, ovako se OSVETE - Leo se ispovedio posle godinu dana!

Autor Milutin Vujičić

Lionel Mesi je ispričao kako ga je Robert Levandovski iznervirao.

Izvor: Instagram/screenshot/djokernole

Novak Đoković i Lionel Mesi nedavno su se sreli na dodeli "Zlatne lopte", potom zajedno i večerali, a osim što su vrhunski sportisti mnogi ne znaju da imaju još mnogo toga zajedničkog. Između ostalog, imaju i naviku da one koji ih iznerviraju - "spuste" baš onako kako im priliči... Videli smo šta je Novak Đoković radio na US Openu kada ga je iznervirao Ben Šelton, dok je mnogima promaklo da je i Lionel Mesi identične naravi.

Godinu dana nakon što je osvojio Svetsko prvenstvo u Kataru, Lionel Mesi je priznao da je imao zanimljiv okršaj sa Robertom Levandovskim tokom Mundijala, odnosno imao je poseban motiv kada su se Argentina i Poljska srele u prvoj fazi Mundijala. Tada je Levandovski zažalio zbog izjave koju je dao posle dodele FIFA "The Best" nagrade.

O čemu se radi? Mesi je rekao da se divi Levandovskomi dodao je da je zaslužio da dobije "Zlatnu loptu" koja je inače otkazana, a potom nije glasao za Poljaka u "The Best" nagradi. Tada je Levandovski pobesneo i rekao da bi "voleo da su Mesijeve reči bile iskrene, a ne šuplje". Iako bi mnogi očekivali da Mesi ignoriše takve stvari, izjava je došla do njega i jedva je čekao da izađe na teren protiv Poljaka.

"Zasmetale su mi njegove reči jer sam iskreno rekao što sam osećao. Zabolelo me to i bio sam ljut Zato sam ga ignorisao i stalno išao da ga driblam. Nije to smeo da kaže", rekao je Mesi u jednom intervjuu, o pobedi Argentine 2:0 golovima Mekalistera i Alvareza.

Podsetimo, Levandovski je bio favorit za "Zlatnu loptu" 2020. godine, kada je ceremonija otkazana zbog pandemije korona virusa, dok je 2021. godine završio drugi u generalnom plasmanu iza Mesija.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)