Da vidimo

(ANKETA) DA LI SRBIJA PROLAZI GRUPU NA EVROPSKOM PRVENSTVU? Piksi veruje, ovo čekamo 24 godine!

Autor Nikola Lalović

Da li Srbija prolazi dalje na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj? Daj svoj glas, podeli svoje mišljenje, glasaj u MONDO anketi!

Izvor: MN Press

Srbija je saznala svoju sudinu na Euru! Naš tim se našao u grupi C zajedno sa Engleskom, Danskom i Slovenijom, a po rasporedu će prvi duel igrati u Gelzenkirhenu sa "gordim albionom". Oglasio se i selektor Dragan Stojković Piksi koji je istakao da veruje u prolazak dalje!

"Možda tako to izgleda, ovo Evropsko prvenstvo je veliki uspeh. Napravljen je uspeh dolaskom ovde, ali da napravimo i pomak u celoj situaciji, a to je da odigramo najbolje što možemo i da verujemo da možemo da odemo napred, odnosno u drugi krug", naglasio je Stojković za "Arenu sport" odmah osle žreba. 

Srbija je prethodni put na Evropskom prvenstvu nastupala 2000. godine u Belgiji i Holandiji kada smo uspeli da prođemo grupu sa Španijom, Norveškom i Slovenijom, a tada su samo dva tima išla dalje. Sada će iz svake grupe prolaziti po dva tima, a četiri najbolje trećeplasirane ekipe takođe idu u osminu finala, tako da je mnogo lakše proći u drugi krug nego tada. 

A šta vi mislite? Da li naš tim ima snage da se nađe među najboljim selekcijama Evrope i da zagira u nokaut fazi nekog takmičenja prvi put posle te 2000. godine? Glasajte u MONDO anketi!

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: