SKANDAL!

ZBOG NJEGA SE ČULO STENJANJE NA ŽREBU EURO2024! Pustio film za odrasle i osramotio UEFA, evo i kako! "Stižu advokati..."

Autor Milutin Vujičić

Poznati jutjuber stoji iza skandala na žrebu za Evropsko prvenstvo 2024.

Izvor: YouTube/Jarvo69 aka BMWJarvo

Srbija je na današnjem žrebu za Evropsko prvenstvo 2024. godine dobila tešku grupu - igraćemo protiv Engleske, Danske i Slovenije i već se zna po kom rasporedu - međutim, mnogi su primetili i da je tokom izvlačenja kuglica došlo do skandala. U programu uživo, koji su gledali milioni širom kontinenta, moglo je da se čuje stenjanje, odnosno deluje kao da je neko pustio zvuk iz filmova za odrasle.

Fudbalskim legendama koje su u tom trenutku izvlačile imena iz kuglica nimalo nije bilo prijatno, videli smo da su se David Silva i Brajan Laudrup suzdržavali da se ne nasmeju, a organizatori do kraja žreba u Hamburgu nisu uspeli da saznaju o čemu se radi i kako je moguće da se takav propust desio. Ipak, brzo se saznalo ko stoji iza svega...

U pitanju je Danijel Džarvis, popularni jutjuber, koji je na svojim stranicama na društvenim mrežama u "lajvu" pokazao kako je spremio iznenađenje za sve u Hamburgu. Tako su oni koji su njega pratili za vreme žreba mogli da vide kako telefonom nekoga poziva, a potom se vidi kako pomenuti zvukovi iz filmova za odrasle frapiraju legende. Nikome nije još do kraja jasno kako je uspeo sve ovo da izvede, ali ipak jeste.

Stenjanje na žrebu
Izvor: YouTube/Jarvo69 aka BMWJarvo

"Kako si to uspeo, sakrio si tamo zvučnik?", "Čekaj samo da ti advokati UEFA pokucaju na vrata", "Srećno ti bilo sa advokatima UEFA", "Ti si lud, ja sam mislio da se moj komšija čuje", "Moj tata je mislio da gledam nešto ero**o i izbacio me iz kuće, nadam se da će te UEFA tužiti", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, Džarvis je inače poznat po "prenkovima" i često su upravo u vezi sa sportom, tako da je više puta prekidao neke od sportskih događaja i dobijao zabranu prisustva.

Poslušajte još jednom šta se čulo u Hamburgu na žrebu dok su izvlačene grupe za Evropsko prvenstvo.


Pogledajte i kako izgleda lepotica Ester Sedlaček koja je bila zadužena za žreb:

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)