Majstor

SA ZVEZDOM UZEO DUPLU KRUNU, PA SA 47 GODINA PONOVO ZAIGRAO: Posle šest godina pauze BOMBARDER opet na terenu! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Bio je trener, pauzirao je od fudbala, ali kad znaš, onda može da se igra i sa 47!

Izvor: Youtube/Zlatiborpress/MN Press

Lako je kad znaš, može da se igra i sa 47 godina! Više od sedam godina nakon što je odigrao poslednju utakmicu kao profesionalni fudbaler nekadašnji vezista Crvene zvezde Vladimir Mudrinić ponovo je zaigrao, ali ovoga puta futsal. Debitovao je za ekipu Zlatibora protiv Sjenice, u pobedi tima iz Čajetine 2:1. 

Iako su golove postigli Nikola Bjeličić i Veljko Tomić, najviše pažnje je privukao Vladimir Mudrinić koji je sa 47 godina izašao na teren i pokazao da i sada ima šta da ponudi. 

Vladimir Mudrinić je fudbal počeo da igra u rodnoj Kikindi, a onda je preko Vojvodine došao do Sartida sa kojim je osvojio Kup Srbije i Crne Gore 2003. godine. Otišao je iz Smedereva u Rusiju gde je nastupao za Zenit, a odigrao je i dve sezone za Crvenu zvezdu. Sa crveno-belima je uzeo duplu krunu u sezoni 2005/06. Pogledajte kako je izgledao njegov debi u futsal timu iz Čajetine: 

KMF Zlatibor - KMF Sjenica
Izvor: Youtube/Zlatiborpress

U Čajetini je takođe stekao kultni status pošto je došao u FK Zlatibor 2013. godine i do 2016. je nosio dres ovog kluba, a onda je od 2016. do 2019. godine vodio Zlatiborce sa klupe kao glavni trener. Kasnije je vodio Drinu iz Ljubovije, radio je i u okviru Fudbalskog saveza Srbije, a tokom karijere je bio poznat kao jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca u Srbiji. 

(MONDO, Zlatibor press, N.L.)

BONUS VIDEO: