KAKO!?

KAKAV ŠAMAR BAJERNU - PUKLA PETARDA! Tuhelu doveli najboljeg napadača na svetu, da se SRAMOTI u Frankfurtu!

Autor Milutin Vujičić

Bajern iz Minhena se proveo kao "bos po trnju" u Frankfurtu.

Izvor: Daniel ROLAND / AFP / Profimedia

Bajer iz Leverkuzena zaista ima čemu da se nada ove sezone, pošto Bajern - koji je uvek strah i trepet u Nemačkoj - ne uliva poverenje, osim što ima Harija Kejna... Bajern je već doživeo bruku protiv niželigaša Sarbrukena u Kupu Nemačke, dok je danas doživeo težak poraz na gostovanju Frankfurtu gde mu je domaćin dao pet golova!

Na kraju, Ajtraht je pobedio 5:1 (3:1) za ozbiljan šamar Tomasu Tuhelu, kome se već nekoliko puta "zatresla" klupa od kada je stigao u Bajern. Bajern nije uložio toliki novac i doveo najboljeg napadača sveta da bi bio ponižavan na gostovanju u Frankfurtu, tako da nema sumnje da sledećih dana slede ozbiljni razgovori sa rukovodstvom pošto bavarski gigant dugo nije delovao ovako ranjivo, čak ni lane kada je u poslednjem kolu osvojio titulu zbog kiksa Dortmunda.

Domaćin je već posle 36 minuta imao prednost od 3:0, redom su pogađali Marmuš, Dina Ebimbe i Larson, dok je Kimih u 44. malo "suzbio frustraciju" golom pred odlazak na pauzu. Ipak, ni promene koje je napravio Tuhel (zamenio bekove - ušli Gereiro i Lajmer umesto Dejvisa i Mazrauija) nisu ništa promenili. Dina Ebimbe je opet pogodio u 50, a Knauf je u 60. postavio konačan rezultat.

Bajern je posle 13 kola na drugom mestu na tabeli i Bajer im "beži" tri boda, a ko zna šta bi bilo da Tuhel nije dobio Kejna koji je već postigao 18 golova.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)