OGLASIO SE

STANKOVIĆ GUBI TITULU I BESNI NA SUDIJE! Poraz u derbiju, crveni i penal, pa BURA: Ako bih pričao...

Autor Milutin Vujičić

Dejan Stanković vidno nezadovoljan suđenjem u Mađarskoj.

Izvor: Profimedia/Dha / Panoramic

Dejan Stanković ima velikih problema u Ferencvarošu jer njegov klub ima samo jednu pobedu u poslednjih pet utakmica u domaćem prvenstvu. Da stvar bude gora, Ferencvaroš je izgubio i derbi protiv Pakša (3:2), zbog čega sada za liderom šampionata zaostaje četiri boda, a Stanković je posle svega besneo na sudije!

Tim srpskog trenera ostao je sa igračem manje u 78. minutu, pri rezultatu 2:1 za domaćina, kada je isključen Makreckis, posle čega je Pakš dobio i penal za 3:1 kojim je rešeno pitanje pobednika. "Ako bih komentarisao suđenje, dobio bih suspenziju, pa bih radije prepustio novinarima da ocenjuju ove sudijske odluke", rekao je Stanković kome je dozlogrdilo zbog nekoliko vezanih kola u kojima je smatrao da je Fradi oštećen.

Iako je sada razlika velika, Stanković ističe da su "izgubili tri boda, a ne titulu", dodajući da je na kraju krajeva zadovoljan igrom svog tima, ali videćemo da li su i navijači koji su očekivali mnogo više od ove sezone po dolasku Stankovića, koji je doduše nasledio tim posle debakla u Ligi šampiona.

Ferencvaroš inače ima priliku da prezimi u Konferencijskoj ligi pošto je kolo pre kraja sakupio devet bodova. Ispred njih je Fiorentina sa 11 i upravo njoj gostuju na "Frankiju", dok je iza Genk sa šest. Poslednjeplasirani u grupi "F" je Čukarički.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)