Izdrži!

BIVŠI TRENER ZVEZDE HITNO PREBAČEN U BOLNICU: Stigao na "Marakanu" kao BOMBA, otkriveno u kakvom je stanju!

Autor Nikola Lalović

Nekadašnji šef struke Crvene zvezde Zdenjek Zeman prebačen je u bolnicu nakon zdravstvenih problema koje je osetio.

Izvor: MN Press

Loše vesti dolaze iz Italije! Sadašnji trener Peskare, a nekada šef struke Crvene zvezde Zdenjek Zeman završio je u bolnici. Razlog za to je ishemijski napad koji je doživeo i zbog toga neće biti na klupi svog tima na meču kupa Italije u sredu.

Njemu je prema pisanju italijanskih medija pozlilo u utorak, a sada je stabilan u bolnici. Ipak će morati da odradi dodatne pretrage kako bi pustili iz bolnice i kako bi mu dozvolili da nastavi da se bavi trenerskim poslom. 

Zeman je u Srbiji radio 2008. godine, ali je izdržao na klupi Crvene zvezde samo pet mečeva. Došao je kao prava trenerska bomba, trener koji je pre toga vodio Parmu, Lacio, Romu, Napoli, Leće i Fenerbahče, a u poslednje vreme uglavnom radi u nižim ligama u Italiji.

Vremešni 76-godišnji Čeh doživeo je ishemijski napad, što je zapravo privremeni gubitak normalne neurološke funkcije. Izazvan je kratkim prekidom krvotoka u deo mozga, ali ne traje dovoljno dugo da bi oštetio trajno vitalne organe i zato se razlikuje od nekih ozbiljnijih bolesti.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: