Navijaće!

BAHAR DOVODI U BEOGRAD KIDNAPOVANOG DEČAKA! Hamas ga držao 52 dana - gledaće Zvezdu i Siti!

Autor Dušan Ninković

Trener Crvene zvezde otkrio da će njegov gost u Beogradu biti dečak koji je preko mesec i po dana bio u zarobljeništvu.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Fudbaleri Crvene zvezde utakkmicom protiv Mančester sitija u šestom kolu grupne faze Lige šampiona završavaju evropsku avanturu za ovu godinu. Nakon poraza u Bernu postalo je jasno da Zvezda ne može da stigne do evropskog proleća, pa je za oproštaj od međunarodne scene ostao samo meč protiv aktuelnog šampiona Evrope - taj susret biće posebno važan Baraku Baharu!

Izraelski trener najavio je na konferenciji za medije da će u Beogradu imati specijalnog gosta, dečaka koji je gotovo dva meseca bio kidnapovan od strane Hamasa! Po Baharovim rečima, dečak Ejtan će u društvu majke i sestre gledati meč u Beogradu, dok je njegov otac i dalje u zarobljeništvu.

"Uzbuđeni smo zbog sutrašnje utakmice jer igramo proitiv najboljeg tima na svetu. Imam važnog gosta sutra, jednog divnog momka koji je bio kidnapovan od strane Hamasa i bio je otet 52 dana. On se zove Ejtan Jahalomi. Dolazi na utakmicu sa sestrom i majkom, ali ne i sa ocem koji je i dalje kidnapovan. On je veliki navijač Mančester sitija, ali rekli smo da nećemo obraćati pažnju na to ko će pobediti", rekao je Bahar.

Podsećamo, trener Crvene zvezde u prethodnom periodu poslao je nekoliko snažnih poruka o ratu na Bliskom istoku. Nakon napada Hamasa na Izrael nije se oglašavao, kao ni tokom izraelskog odgovora u pojasu Gaze. Sačekao je konferenciju za medije u Lajpcigu, na kojoj je opširno govorio o sukobu, zatim na ruci nosio crnu traku, a oko vrata pločicu na kojoj je poruka da svi zarobljeni treba da budu pušteni. Pogledajte taj detalj:

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: