Bravo!

HRVATI U ŠOKU ZBOG DETALJA SA MARAKANE! Kovačić izlazi iz igre, a na stadionu...

Autor Dušan Ninković

Hrvatski fudbal napuštao igru, a stadion pun navijača Crvene zvezde nije zviždao!

Izvor: streamin.me/printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde i Mančester sitija odigrali su meč u poslednjem kolu Lige šampiona, a na terenu se našao i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić. On je pohvalno govorio o Zvezdi na kraju meča, a treba istaći da je utakmica u Beogradu prošla bez velikih incidenata - čime su pomalo iznenađeni u Hrvatskoj!

Vezni fudbaler Mančester sitija u 76. minutu je napustio teren, a prilikom izlaska iz igre nije dobio zvižduke! Takav potez navijača na stadionu "Rajko Mitić" šokirao je hrvatske medije, koji su verovatno bili pripremljeni na drugačiji scenario.

Hrvatski portal "Indeks" preneo je vest o izlasku iz igre Matea Kovačića, uz napomenu da su se čuli tek sporadični zvižduci, bez uvreda i negodovanja prema fudbaleru Mančester sitija. Sa druge strane, portal "24 sata" prenosi kako je Kovačić dobija zvižduke tokom meča, ali da toga nije bilo dok je izlazio iz igre. Oba sajta priložili su i video snimak, koji se može pogledati, a koji prikazuje kako Mateo Kovačić prepušta mesto Mahamadu Susohu.

Podsećamo, lepim rečima o Crvenoj zvezdi, Beogradu, atmosferi na stadionu i navijačima govorio je i Joško Gvardiol, koji nije nastupio na meču. On je nakon utakmice u Mančesteru izgovorio "Ne mogu sad, pričamo u Beogradu" i održao obećanje, pošto je odgovorio na nekoliko pitanja - između ostalog i poželeo sreću crveno-belima.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: