Neverovatno!

LEPOTICA SMUVALA MALOLETNOG FUDBALERA (17) OD 60.000.000! On gledao Real, a svi gledali u nju! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Mladi fudbaler Reala već je u ozbiljnoj vezi, iako nije punoletan. Njegova devojka jeste.

Izvor: Guillermo Martinez / AFLO / Profimedia

Jedan od najtalentovanijih fudbalera na svetu, brazilski napadač Endrik (17) već je potpisao ugovor sa Real Madridom i narednog leta preseliće se u Španiju, nakon što je igrama u dresu Palmeirasa skrenuo pažnju na sebe. Madriđani su po nekim informacijama platili čak 60 miliona evra za mladog napadača - 35 odmah po zaključivanju dogovora, a dodatnih 25 daće kroz bonuse za koje se veruje da će ih napadač ostvariti. Njegov talenat nije promakao najvećem klubu na svetu, ali ni brazilskoj lepotici Gabrijeli Mirandi, koju je Endrik spazio za jednom od mečeva.

Još dok je imao 16 godina napadač Palmeirasa se zaljubio u plavušu koja je čest gost na fudbalskim stadionima, a ubrzo je uspeo i da je smuva. Sve to ne bi bilo čudno da Gabrijeli nije nekoliko godina starija - ona je  trenutno u ozbiljnoj vezi sa maloletnikom, zbog čega par iz Brazila izaziva mnogo pažnje gde god se pojavi.

I tako, dok je Endrik na stadionu "Santijago Bernabeu" gledao pobedu Reala nad Viljarealom u nedelju uveče, ceo svet gledao je u njegovu devojku koja je sedela odmah pored. Pojedini mediji navode da ona ima 21 godinu, odnosno da je tri i po godine starija od Endrika, koji je tinejdžerska senzacija u svetu fudbala. Pogledajte kako izgleda Gabrijeli Miranda, koju prati preko 250.000 ljudi na Instagramu: 

Da su Endrik i Gabrijeli zajedno pokazuju i fotografije na njenom profilu. Nedavno je bila u zagrljaju svog dečka kad je on dobijao nagradu u Brazilu, a često pozira i u zelenom dresu Palmeirasa. njega će ubrzo skinuti, pošto i Endrika čeka "presvlačenje", od leta će nositi beli dres Real Madrida, a Miranda će imati priliku da blista u glavnom gradu Španije.

To će joj verovatno doneti još popularnosti, ali ima i onih koji nemaju lepo mišljenje o njoj - mladog fudbalera zavela je čak dve godine pre punoletstva. Inače, u Brazilu se to ne gleda kao nešto nelegalno jer je granica spuštena na samo 14 godina, a da li je legitimno to što je uradila Gabrijeli Miranda... Doduše, ima i onih koji sumnjaju u njegove godine!

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: