Ostaje

REAL JE REŠIO - NE DAJU SVOG "MISTERA" BRAZILU: Terali ga iz Madrida, ali će ostati da juri 11. titulu!

Autor Nikola Lalović

Karlo Anćeloti neće nigde!

Izvor: Irina R Hipolito / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mnogo se spekulisalo o tome da Karlo Anćeloti preuzima reprezentaciju Brazila, da je spreman da napustiReal Madrid na kraju sezone, ali od toga neće biti ništa. "Kraljevski klub" je upravo objavio da će produžiti saradnju sa iskusnim stručnjakom do juna 2026. godine. 

Legendarni Italijan će po isteku ugovora imati 66 godina, a on je više puta naglašavao da mu se ne ide nigde i da planira da karijeru završi kao trener Reala. Sa ovim klubom je u svojih pet sezona na čelu osvojio deset trofeja, od kojih su dve Lige šampiona svakako najznačanije. Uz to ima osvojene dve titule klupskog šampiona sveta, dva evropska superkupa, jednu titulu u Primeri, dva Kupa Kralja i jedan Superkup Španije.

Pošto ima i dve osvojene Lige šampiona sa Milanom jedini je trener u istoriji sa četiri titule u tom takmičenju, a ima i 118 pobeda u LŠ, što je apsolutni rekord. Postao je i prvi trener koji je osvojio titulu u svakoj od liga petice, a trenutno je sa Realom na deobi prvog mesta u Primeri. Njegov tim ima 45 bodova koliko je skupila i Đirona, a iza su Atletiko Madrid i Barselona sa po 38. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: