Moćno!

REALOV SUPERSTAR ISCRTAO ČITAVA LEĐA! Na telu legenda do legende - detalj o Džordanu sve šokirao! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Vinisijus satima crtao svoje idole na leđima.

Izvor: Instagram/screenshot/vinijr

Brazilski fudbaler Vinisijus Žunior, jedan od najboljih igrača Real Madrida, odlučio je da čitava leđa ukrasi veoma interesantnim crtežima - svojih sportskih idola! Talentovani fudbaler potrošio je čak osam sati kod majstora, ali je iz salona morao da izađe zadovoljan jer tetovaža koja sada krasi njegovo telo izgleda neverovatno!

Na njoj su neki od najboljih sportista svih vremena. U karakterističnoj pozi nakon pobede je Muhamed Ali, na desnom ramenu se vidi kako Pele slavi pobedu Brazila, a tu su i dvojica košarkaša. Kobi Brajant sa mnogo emocija kida dres Lejkersa sa brojem 24, dok Majkl Džordan levom rukom šutira slobodna bacanja. Iako nije bio levoruk, Majkl je umeo to da radi tokom svoje NBA karijere kako bi ponizio rivale i pokazao im koliko je bolji od njih! Pogledajte kako izgleda tetovaža:

Nikome nije jasno ko je na levom ramenu Vinisijusa Žuniora, a mnogobrojni fanovi nagađaju čije je lice - sa naočarima za sunce - istetovirao mladi igrač Real Madrida. Pogledajte kako je izgledao ceo proces izrade tetovaže o kojoj danas priča čitav svet:

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: