Gotovo!

U 12 ĆE ZAZVONITI TELEFON - TO ĆE BITI KRAJ! Kad odjekne PONOĆ, evropski fudbal bi mogao da dobije SUPERSILU!

Autor Nikola Lalović

Florentino Perez je rešio - nema više vrdanja za Kilijana Mbapea!

Izvor: Shaun Brooks / Zuma Press / Profimedia

Oko ponoći se čeka poziv koji bi mogao da promeni sve! Prema navodima strabnih medija Florentino Perez će na ulasku u Novu godinu poslednji put probati da ubedi Kilijana Mbapea da se pridruži "kraljevskom klubu". Godinama pokušava Real da dovede Francuza i tako reši problem u napadu, ali 25-godišnji Mbape sve vreme odugovlači.

"Real Madrid će nakon ponoći kontaktirati Kilijana Mbapea i saopštiće mu da ima 15 dana da donese konačnu odluku da ki želi da potpiše ugovor sa klubom", navodi španski "As".

Mbape će na kraju sezone biti slobodan igrač jer mu ističe ugovor sa PSŽ-om i njemu se još ne odlučuje, ali je Realu dozlogrdilo. Već nekoliko prelaznih rokova se dovijaju, čekaju, ostavljaju upražnjeno mesto napadača, a Mbape odlaže dolazak. Sada se čeka da talentovani Brazilac Endrik napuni 18 godina i dođe u Španiju, a osim toga već je Real napravio neverovatan mladi tim. 

Tu su Vinisijus, Čuameni, Kamavinga, Valverde, Rodrigo, Belingem, a dolaze i momci poput Arde Gulera, Lunjina koji se dobro pokazao na golu...Ipak nakon sedam godina u Parizu moraće kada sat otkuca ponoć Mbape da se odluči. Videćemo, ako stigne u Real, teško je zamisliti da takav tim neko može da pobedi..

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: