Lumpuju

AU - MITAR, MILUTINOV, LESOR I JOŠ GOMILA! Ovo je najskuplja novogodišnja fotka, na njoj među srpskim legendama Hrvat!

Autor Nikola Lalović

Slavilo se u Atini i to u sjajnom društvu! Filip Đuričić je podelio fotografiju koja je oduševila publiku!

Izvor: X/Djuricic10

Dočekala se Nova godina u Atini u veselom i odabranom društvu! Na društvenim mrežama ofanzivni vezista Panatinaikosa i reprezentacije Srbije Filip Đuričić podelio je sliku na kojoj se vidi sjajno društvo na dočeku u prestonici Grčke. 

Skupili su se srpski sportisti koji nastupaju u Atini, a pridružio im se i Aleksandar Mitrović koji je očigledno dobio slobodne dane u Saudijskoj Arabiji i doleteo je na proslavu. 

Pored Đuričića i MItrovića na slici se vidi levi bek Panatinaikosa Filip Mladenović, a tu su i srpski košarkaši Nemanja Dangubić i Nikola Milutinov koji takođe nastupaju u Atini. U srpsko društvo se umešao i Matijas Lesor koji bez Srba očigledno više ne može, a videli smo da se slavlju priključio i jedan Hrvat!

U pitanju je 28-godišnji defanzivac koji je nedavno pojačao Panatinaikos Tin Jedvaj. Bivši fudbaler Dinama iz Zagreba, Rome, Bajer Leverkuzena, Augzburga i Lokomotive iz Moskve i nekadašnji reprezentativac Hrvatske je takođe uz Lesora priključen srpskom društvu! Pogledajte ovu fotografiju:

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: