Emotivno!

BAJČETIĆEVA NAJTUŽNIJA PORUKA NA SRPSKOM! Izabrao Španiju, ali ovaj oproštaj je morao da napiše!

Autor Dušan Ninković

Mladi fudbaler Liverpula Stefan Bajčetić na srpskom se oprostio od dede.

Izvor: Profimedia

Prvotimac Liverpula Stefan Bajčetić sve je bliži odluci da nosi dres seniorske reprezentacije Španije, ali se danas na društvenim mrežama oglasio na srpskom. Razlog za to je najtužniji mogući - talentovani fudbaler oprostio se od svog dede zajedničkom fotografijom iz prošlosti, na kojoj se vidi u majici sa grbom Srbije.

"Moj lepi Deda, hvala ti na svemu što si nas naučio. Počivaj u miru", napisao je Stefan Bajčetić na srpskom, uz srce i sklopljene ruke koje simbolizuju molitvu. Bio je to način da se Stefan oprosti od dede sa očeve strane, za kojeg je očigledno bio veoma vezan. Pogledajte objavu:

Podsećamo, Stefan je rođen u mešovitom braku - otac mu je Srbin Srđan Bajčetić, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Vojvodine, dok mu je majka iz španske pokrajine Galicije. Srđan Bajčetić je svojevremeno igrao za Seltu, u čijim je mlađim kategorijama i Stefan ponikao pre nego što ga je primetio Liverpul.

Zbog svog srpskog i španskog porekla dugo se pričalo o tome za koju će reprezentaciju igrati Stefan Bajčetić. Mladi fudbaler Liverpula, čini se, doneo je odluku da predstavlja reprezentaciju Španije, za koju je već nastupao u mlađim kategorijama. Za sada je upisao četiri meča u nacionalnim timovima do 18 i 21 godine

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: