HM?

IGRAO SA ITALIJOM FINALE EP, SAD NE LIČI NA SEBE: Završio karijeru pre dve godine i SKROZ se izobličio!

Autor Milutin Vujičić

Jedan od omiljenih fudbalera Antonija Kontea se ozbiljno ugojio od kada je završio karijeru. Kao i mnogi drugi igrači.

Izvor: Profimedia/OLIVIER MORIN / AFP

Italijanski fudbaler Emanuele Đakerini završio je pre dve godine igračku karijeru, a kada se nedavno pojavio u emisiji sa Borhom Valerom i Mateom Parolom - mnogi ga nisu prepoznali. Đakerini, koji će u maju proslaviti 39. rođendan, nema više onaj "dečački osmeh" niti svežinu, ugojio se nekoliko kilograma, pa su se čak i gledaoci kraj malih ekrana upitali da li je to zaista fudbaler koji je bio miljenik Antonija Kontea u Juventusu i reprezentaciji Italije.

Čini se da se Đakerini "malo opustio" od kada je u penziji, učinile su i godine svoje, tako da su se navijači koji ga nisu videli od njegovih najslavnijih dana - koji su odavno prošli - poprilično iznenadili. Da li biste ga vi prepoznali, da vam nije rečeno da se radi baš o njemu?


Podsetimo, omaleni brzonogi fudbaler je karijeru strpljivo gradio u manje poznatim klubovima, da bi pravi "bum" napravio dolaskom u Juventus 2011. godine gde je bio neizostavni član šampionske generacije Antonija Kontea. Potom je bio u Sanderlendu, Bolonji, Napoliju i Kjevu u kom je završio karijeru 2021. godine.

U dresu reprezentacije Italije odigrao je 29 utakmica i postigao četiri gola, dok je bio i deo generacije koja je kod Čezarea Prandelija igrala finale Evropskog prvenstva 2012. godine. Izgubili su od Španije 4:0.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)