OPA!

ČEKAJ, MATIĆ JE SLOBODAN? STOPIRAJ SVE! Velikan otkazao transfer kad je čuo za Srbina!

Autor Milutin Vujičić

Nemanja Matić bi mogao da se vrati u Italiju gde ga traži Juventus.

Izvor: Profimedia

Bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić zaratio je ove zime sa Renom, činilo se da su se pomirili posle izvinjenja fudbalera, ali je ipak najrealnije da se rastanu do kraja meseca. Prema pisanju torinskog lista "Tutosport", Matić bi vrlo lako mogao da postane fudbaler Juventusa i pregovori su u toku!

Prvo se činilo da će Juventus dovesti Džordana Hendersona, koji uopšte nije zadovoljan u Saudijskoj Arabiji, ali su tu stvari komplikovane iz više razloga. Prvenstveno, Juventus želi Hendersona do kraja sezone, dok fudbaler želi pozajmicu od 18 meseci, tako da su pregovori pauzirani, a kada se na tržištu pojavila opcija u vidu Matića - koji bi bio i jeftiniji po "staru damu" - nije dugo trebalo treneru Maksu Alegriju da kaže da dolazi do promene planova.

Matić traži novu sredinu pošto je u Renu nezadovoljan, pre svega jer su izneverili njegova očekivanja i slagali su ga da u gradu postoji međunarodna škola u koju bi mogla da idu njegova deca, tako da se nedavno pokupio iz svlačionice i odneo sve stvari. Ipak, posle ovog nesmotrenog poteza se izvinio klubu i nastavili su dalje...

To je naravno samo kratkotrajno jer se traži nova sredina za Matića, a osim Juventusa za njega je zainteresovan i Milan, kome takođe nedostaje jedan fudbaler na poziciji zadnjeg veznog. U oba kluba Matić ima srpske fudbalere i to je dobra vest za njega.

Podsetimo, Matić je u Italiji već igrao za Romu, a bio je član Čelsija, Junajteda, Benfike, Vitesea i Košica.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)