Srećno!

FUDBALERKA (24) SA SAJTA ZA ODRASLE ZAVRŠILA KARIJERU: "Nije tajna šta ću sad da radim!"

Autor Dušan Ninković

Atraktivna Nikol završila fudbalsku karijeru kako bi se bavila drugim stvarima u životu.

Izvor: Instagram/nikkoleteja_/printscreen

Jedna od najlepših fudbalerki sveta, Amerikanka Nikol Teja (24) odlučila je da naprasno završi igračku karijeru, samo dve nedelje nakon što je promenila klub. Vezna igračica potpisala je za meksički klub Puebla, koji je nekoliko dana kasnije saopštio da Nikol odlazi u penziju. Odmah se na društvenim mrežama oglasila i Nikol Teja, koja je nedavno skrenula pažnju na sebe otvaranjem profila na sajtu za odrasle!

U prvoj izjavi nakon odlaska u fudbalsku penziju Nikol Teja je istakla da se nada kako će joj se putevi sa fudbalom nekad ukrstiti i kako će imati priliku opet da igra. Do tada će atraktivna devojka, koja je već nekoliko godina profesionalno nastupala u Meksiku, pokušavati da zaradi novac na različite načine.

"Donela sam nimalo laku odluku da se povučem iz profesionalnog fudbala. Jako sam srećna što sam upoznala i zavolela ovaj sport. Nadam se da ću opet jednom imati kontakt s fudbalom. Puno hvala klubu Puebla na ovoj prilici, koja je, iako kratka, bila vrlo zabavna", istakla je Nikol i dodala: "Nije tajna šta ću raditi... Nastaviću da uživam u životu i da zarađujem novac na razne načine." Pogledajte kako ona izgleda:

Američka fudbalerka veoma je popularna na društvenim mrežama. Na Instagramu ima preko 440.000 pratilaca koji su želeli da se informišu o njenoj profesionalnoj karijeri u Meksiku, dok je na Tiktoku prati oko 230.000 ljudi. Na Tviteru preko 100.000 ljudi prati atraktivnu fudbalerku, dok je na Fejsbuku broj pratilaca oko 60.000 hiljada. Ipak, ona je najpoznatija zbog sajta za odrasle...

Nikol Teja će sada imati više vremena da se posveti platformi preko koje bi mogla dobro da zarađuje zbog svog atraktivnog izgleda. Mesečna pretplata za njen nalog košta 17,5 dolara, za šest meseci treba da se izdvoji 99,75 dolara, dok je godišnja "članarina" 178,5 dolara. Nikol je do sada napravila 74 objave na sajtu "OnlyFans", a u decembru 2023. gdoine pet puta je obradovala svoje pratioce. Istina, tokom januara 2024. godine nije kačila ništa na ovaj sajt.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: