ODGOVOR!

TRENER OPET "RAZAPEO" VLAHOVIĆA! Kriv mu za poraz, a LEGENDA odgovara: Meni je žao Dušana!

Autor Milutin Vujičić

Dušan Vlahović ponovo na meti kritika svog trenera Alegrija, a brani ga Del Pjero.

Izvor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Inter je sinoć na "Meaci" pobedio Juventus 1:0 (1:0) i tako se osamio na prvom mestu Serije A sa četiri boda više od "stare dame", dok takođe imaju i utakmicu više. To znači da će Juventus teško uspeti da ugrozi Inter, a trener Maks Alegri posle susreta u kom je njegov tim bio skoro bez šansi poručuju mirnim tonom - da su svakako "nerazuri" favoriti za osvajanje skudeta i da ne treba puno očekivati od kluba iz Torina.

Kao i obično, nije propustio šansu da jedinu polušansu u kojoj je Vlahović bio - proglasi za "stopostotnu" iz koje je morao da postigne gol, odnosno u njemu je opet pronašao krivca: "Znali smo da će da bude težak meč. U prvom poluvremenu je bio egal, oni su dali gol, mi smo promašili zbog Vlahovića", rekao je Alegri i poručio da je autogol Gatija bio prekretnica.

Ovakav stav Alegrija, koji igrom svog tima nije doveo Vlahovića u situacije da ugrozi protivnički gol iznervirao je i legendu kluba Alesandra Del Pjera koji je posle meča kritikovao igru Juventusa. Prema rečima "Pinturikija", celu utakmicu gledali smo kako su napadači Vlahović i Jildiz odsečeni. "Žao mi ih je, pogledajte Jildiza - celu utakmicu širi ruke i kao da govori da su Vlahović i on sami u napadu. Juventus ima problem, ne igra dovoljno brzo, a Alegri se odlučuje samo da budu kompaktni po cenu svega", glasi utisak čuvenog napadača.

Vlahović je inače u poslednje vreme igrao fantastično, ali je posle poraza od Intera ostao na 12 golova u 23 nastupa. Interesantno, Vlahović još nikada nije postigao gol u Milanu, bilo to protiv Intera ili Milana.

Inter - Juventus 1:0
Izvor: YouTube/Arena sport

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)