ČEKA KAZNU

FOTO: SLAVNOM FUDBALERU PRETI 12 GODINA ZATVORA! Od janara 2023. je iza rešetaka, ovako danas izgleda!

Autor Milutin Vujičić

Dani Alves bi danas trebalo da sazna svoju sudbinu nakon što je optužen za silovanje jedne devojke u noćnom klubu.

Izvor: Profimedia

Slavni brazilski fudbaler Dani Alves viđen je danas u javnosti prvi put posle godinu dana. Alves je izveden iz zatvora i pojavio se na Sudu u Barseloni gde mu se sudi za sek**alno zlostavljanje jedne devojke u noći između 30. i 31. decembra 2023. godine. Devojka ga je prijavila da ju je silovao u toaletu, a nekoliko dana kasnije Alves je uhapšen i danas bi trebalo da sazna svoju sudbinu povodom ovog slučaja.

Na fotografijama se vidi da je smršao, da mu se kosa proredila, a u sudnici se pojavio u beloj košulji pognute glave. Branilac devojke traži 12 godina zatvora, dok tužilac insistira na maksimalno devet, međutim advokati Danija Alvesa se čak nadaju i oslobađajućoj presudi što je prosto neverovatno u ovom slučaju. Pogledajte kako sada izgleda Alves:

Nedavno je čak Nejmar pritekao u pomoć Daniju Alvesu tako da je preko svog oca prebacio 150 hiljada evra kao pomoć slavnom beku. Prema navodima brazilskih medija, novac je prebačen Sudu u Španiji u svrhu "kompenzacije oštećene", što bi na kraju moglo da utiče na to da Daniju Alvesu bude umanjena kazna.

Nije jasno kako, ali se navodi da je takav zakon u Španiji. Uz to, Nejmar je pomogao Daniju Alvesu i angažovanjen advokata Gustava Ćista, jednog od najboljih iz kompanije koju drži otac slavni fudbaler.

Podsetimo, Dani Alves (40) je jedan od najboljih desnih bekova svih vremena i drugi najtrofejniji fudbaler u istoriji ovog sporta. Tokom bogate igračke karijere osvojio je 44 trofeja, između ostalog tri Lige šampiona s Barselonom i dve Kopa Amerike s Brazilom.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)