spremni!

IGRAČI ZVEZDE ZOVU NA STADION - POTREBNI SU IM NAVIJAČI: Nastavlja se Superliga, a ulaz je besplatan!

Autor Dušan Ninković

Fudbaleri Crvene zvezde protiv Voždovca počinju pohod na titulu.

Izvor: Bane T. Stojanovic/ATAIMAGES

Nastavlja se Superliga Srbije - nakon preduge zimske pauze ponovo ćemo gledati domaći fudbal! Prolećni deo prvenstva biće izuzetno zanimljiv jer Partizan ima jedan bod prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, a aktuelni šampion Srbije sa Vladanom Milojevićem na klupi želi da tok prvenstva okrene u svoju korist. Zbog toga će igračima biti izuzetno potrebna podrška navijača.

"Vaša podrška, naša snaga", rekao je Omri Glazer, "Bez vas ostvarenje naših ciljeva nije moguće", dodao je Jovan Šljivić, a Uroš Sremčević je podsetio navijače na termin u kojem se meč igra. U subotu, 10. februara, od 16:30, Crvena zvezda i Voždovac igraće na stadionu "Rajko Mitić" prvi takmičarski meč u 2024. godini.

"Vidimo se na Marakani", dodao je u kameru kapiten Aleksandar Dragović, a Vladimir Lučić je istakao "Bodri Zvezdu protiv Voždovca". Ulaz na ovu utakmicu je besplatan. Pogledajte kako je Zvezda najavila meč: 

Podsećamo, Voždovac je jedan od tri srpska kluba - uz Čukarički i Parizan - koji su u jesenjem delu sezone savladali Crvenu zvezdu. Izabranici Baraka Bahara poraženi su u Zaplanjskoj (3:2), a taj rezultat uticao je i na položaj na tabeli. Zbog poraza u poslednjem kolu za 2023. godinu od najvećeg rivala Crvena zvezda je proleće dočekala na drugom mestu tabele.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: