Šteta!

PARTIZANOVI KLINCI ISPALI IZ LIGE ŠAMPIONA! Prekinut san crno-belih u Humskoj!

Autor Dušan Ninković

Crno-beli mladići nisu mogli do senzacije.

Izvor: MN Press

Maldi fudbaleri Partizana završili su takmičenje u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona - od crno-belih je u Humskoj bila Braga (2:0), pa će portugalski predstavnik igrati u osmini finala prestižnog takmičenja. Gosti iz Portugala uspeli su da postignu dva gola u poslednjoj trećini meča i tako izbore mesto među 16 najboljih omladinskih timova u Evropi.

Prvi gol na meču Rodžer Fernandez u 63. minutu, nakon greške Ćelića koji je napravio veliki kiks i omogućio gostima da stignu do prednosti. Minimalna razlika bila je na snazi sve do poslednjih trenutaka utakmice, kada je Duarte iskoristio potpunu ofanzivu Partizana. Nakon sjajne asistencije ostao je sam na polovini crno-belih, krenuo ka golu i zatim savladao neodlučnog Radulaškog koji nije bio siguran da li treba da istrči u polje ili ostane u kaznenom prostoru. Pogledajte detalje sa meča:

Partizan je kroz šampionsku stazu Lige šampiona za omladince eliminisao Univerzitateu iz Krajove i Šerif iz Tiraspolja, ali je poklekao na prvoj prepreci kada su mu se putevi ukrstili sa timom iz grupne faze. Braga je tokom jeseni dobro igrala protiv Reala, Napolija i Union Berlina, a sada je samo potvrdila tu formu.

U Humsku su Portugalci stigli kao favoriti, a nakon meča se može zaključiti da će se zasluženo boriti među 16 najboljih omladinskih timova u Ligi šampiona. Inače, meč u Humskoj obeležila je i dramatična scena kada je jedan od fudbalera gostujućeg tima ostao bez svesti, nakon čega su reagovali igrači Partizana, ali i lekarski timovi.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: