Srbi!

SRBIN JEDNIM POTEZOM NAPRAVIO HAOS I SRUŠIO JUVENTUSOVE NADE: Vlahović u odelu gledao kako Samardžić briljira! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Bez Dušana Vlahovića Juventus ne može do titule. A bez Lazara Samardžića bi Udineze odavno bio u Seriji B.

Izvor: X/FootColic/Screenshot

Ne može ništa Juventus bez Dušana Vlahovića! U odelu je srpski napadač gledao kako njegov tim na domaćem terenu prosipa bodove pošto je gostujući Udineze upisao tek drugu pobedu na strani ove sezone pošto je savladao "staru damu" 1:0. A jedan od najzaslužnijih za to bio je Lazar Samardžić!

Srpski vezni fudbaler je arhitekta jedinog gola na meču koji je postigao iskusni argentinski štoper Lautaro Đaneti. U 25. minutu Samardžić je centrirao sa strane iz slobodnog udarca, pogodio je jednog saigrača koji je prebacio loptu ka Đanetiju. Iskusni Aleks Sandro je odbio loptu, a Đaneti je postigao prvi gol u redovima Udinezea! 

Sa ovom pobedom Udineze je došao do 15. mesta na tabeli sa 22 boda, tri više od Verone koja je prva ispod crte. Sa druge strane Juventus je sada na sedam bodova od Intera koji je prvi na tabeli i to sa utakmicom manje od Juventusa i Milana. Pogledajte gol Đanetija: 

Filip Kostić je presedeo meč na klupi, a Dušan Vlahović nije igrao zbog povrede i bilo je jasno da ekipa Masimilijana Alegrija bez njih nema nikakvu ideju u napadu. A Lazar Samardžić je ponovo pokazao da mu je vreme za veću sredinu, ali i da bez njega Udineze ne bi imao šansu da opstane u ligi. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: